Lohjan Kalaseura

Lohjan Kalaseura on lohjalainen kalastusseura, joka muodostui kun Lohjan Virkistyskalastajat, Kalkin Kalakerho ja Lohjan Seudun Kala- ja Erämiehet yhdistyivät vuoden 2006 vaihteessa. Seuran puheenjohtajaksi valittiin Kari Kenttinen, joka oli toiminut pitkään Lohjan Virkistyskalastajien johtokunnassa ja ollut aktiivisesti mukana seuran toiminnassa.

Sivuiltamme löydät perustiedot seurasta ja sen toiminnasta. Vuosittain järjestetään useita kilpailuja eri kalastustapojen harrastajille. Pilkki-, onki- ja uistelukilpailuja on niin seuran jäsenille kuin kaikille halukkaille. Uistelupuolella järjestämme vuosittain Lohjanjärvi-cupin, joka koostuu kuudesta osakilpailusta. Lisätietoja uistelutoiminnasta löydät Lohjanjärvi-cupin omilta kotisivuilta. Lohjan Kalaseura järjestää myös Suomen suosituinta heittokalastuskilpailua Happy Angler Challengea vuosittain.

Lohjan Kalaseuralla on n. 250 jäsentä. Tervetuloa mukaan kaikki kalastuksesta kiinnostuneet!

Seuraan liittyminen

Liittyminen onnistuu täyttämällä SVK-jäsen lomake joka aukeaa allaolevasta linkistä. Täytä pakolliset kentät ja lähetä tietosi SVK:lle suoraan.

Liity Lohjan Kalaseuraan SVK-linkki

Vuosimaksu
-aikuiset 35€
-nuoret (alle 18v) 5€

Saat vastauksen kun asia on käsitelty ja sinulle lähetetään postitse seuran toimintaa koskevaa materiaalia sekä lasku jäsenmaksusta.

Lohjan Kalaseura ry:n säännöt

Lohjan Kalaseuran ry:n rekisteriseloste